Koninklijke Visio

Ontdek de unieke organisatie Koninklijke Visio in slechts 300 tekens!

Koninklijke Visio is een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking. Via Zorgwerk heb je de mogelijkheid om als zzp'er of uitzendmedewerker bij Koninklijke Visio te werken. Met de handige Zorgwerk app bepaal je zelf wanneer en waar je werkt. Bovendien ben je verzekerd van wekelijkse betalingen.

31/03/2024  
🌟Word onderdeel van De Noord en omarm de diversiteit van volwassenen met visuele en verstandelijke beperkingen ! 🌟 Op deze woonlocatie wonen volwassenen of ouder wordende cliënten tussen de 35 en 65 jaar met een visuele , verstandelijke en mogelijk een lichte lichamelijke beperking . De Noord bestaat uit 9 appartementen met een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Bij De Noord bieden we sociale ondersteuning en begeleiding, gericht op persoonlijke verzorging , participatie in de maatschappij, huishoudelijke organisatie en problem-solving .
Vacaturenummer:
37.335

Koninklijke Visio Blaricum ZZP opdracht
31/03/2024  
🌟Ontferm je over unieke individuen bij De Noord met visuele en verstandelijke beperkingen ! 🌟 Op woonlocatie De Noord wonen volwassenen of ouder wordende cliënten met een visuele en verstandelijke beperking en mogelijk een lichte lichamelijke beperking in de leeftijd tussen 35 en 65 jaar . De Noord bestaat uit 9 appartementen met een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Bij De Noord bieden we sociale ondersteuning en begeleiding op het gebied van persoonlijke verzorging , maatschappelijke participatie , huishoudelijke organisatie , en het (helpen) oplossen van problemen .
Vacaturenummer:
37.335

Koninklijke Visio Blaricum ZZP opdracht