Present / Waardeburgh
  • Ameide, Nederland

Voel je thuis bij Present/Waardeburgh: waar werken hartverwarmend is

Present / Waardeburgh is een zorgorganisatie in Ameide, Zuid-Holland die zich richt op verpleeg- en verzorgingshuizen voor ouderen. Een warme en veilige omgeving staat centraal.

Werk nu flexibel bij Present / Waardeburgh via Zorgwerk en krijg wekelijks gegarandeerd betaald, als zzp'er of uitzendmedewerker. Beheer je shifts eenvoudig met de handige Zorgwerk app.

09/03/2024  
Wil jij met een sprankelende glimlach het verschil maken in de zorgwereld? ✨ Voor Present zoeken we een enthousiaste Verzorgende of Verpleegkundige vanaf halverwege april tot 1 september, beschikbaar voor 24-32 uur per week in zowel dag- als avonddiensten. Ben jij iemand die goed kan luisteren en graag een praatje maakt? Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor iedereen die jouw hulp nodig heeft. Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleer je gezondheidsproblemen. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel in het delen van informatie met andere hulpverleners. Je wordt verwacht reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren en zelfverzekerd over te komen op degenen die je helpt. In een V&V- of ziekenhuis werk je in een team, terwijl je in de thuiszorg zelfstandig hulpbehoevenden bezoekt in je eigen regio.
Vacaturenummer:
36.894

Present / Waardeburgh Ameide Om het even (zzp of detachering)
09/03/2024  
Maak jij het verschil met jouw glimlach? 😊 Voor Present zoeken we een enthousiaste Verzorgende of Verpleegkundige vanaf halverwege april tot 1 september, beschikbaar voor 24-32 uur per week in zowel dag- als avonddiensten. Ben jij iemand die goed kan luisteren en graag een praatje maakt? Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor iedereen die jouw hulp nodig heeft. Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleer je gezondheidsproblemen. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel in het delen van informatie met andere hulpverleners. Je wordt verwacht reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren en zelfverzekerd over te komen op degenen die je helpt. In een V&V- of ziekenhuis werk je in een team, terwijl je in de thuiszorg zelfstandig hulpbehoevenden bezoekt in je eigen regio.
Vacaturenummer:
36.894

Present / Waardeburgh Ameide Om het even (zzp of detachering)