Woonvorm La Touche

Kom werken bij Woonvorm La Touche, waar jouw inzet écht het verschil maakt!

Woonvorm La Touche bevindt zich in een stadsvilla aan de 1e Ebbingestraat 40 in de Hanzestad Kampen. Het biedt plaats aan 12 bewoners die door niet-aangeboren hersenletsel intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben.

Het belangrijkste doel van Stichting La Touche is om een huiselijke sfeer te creëren waar mensen zich "thuis" kunnen voelen. De samenstelling van de groep deelnemers wordt als zeer belangrijk beschouwd, waarbij zowel de overeenkomsten als vooral de verschillen tussen de deelnemers bedoeld zijn om een stimulerende samenhang te bevorderen.

Ervaar flexibiliteit en zekerheid door via Zorgwerk als zzp'er of uitzendmedewerker bij La Touche te werken. Met de handige Zorgwerk app bepaal je zelf je werktijden en krijg je wekelijks gegarandeerd betaald.

06/03/2024  
```html 🌟 Wil jij als begeleider schitteren bij Woonvorm La Touche? Woonvorm La Touche zoekt een flexibele begeleider voor individuele zorg aan bewoners met NAH op een kleinschalige woning. Vereisten bij deze opdracht: • ADL: o.a. wassen, aan- en uitkleden, steunkousen aan- en uittrekken. • Inzicht in medicatiebeheer, diabeteszorg, en NAH richtlijnen. • Ervaring met rapporteren in Lable Care. • Bereidheid voor bijscholing in o.a. medicatie- en tilliftcursussen. Naast een sympathieke houding is alertheid essentieel om problemen te signaleren en rapporteren. Ben jij klaar om als Begeleider aan de slag te gaan? Bij ons krijg je de kans om jezelf kosteloos bij te scholen, inclusief medicatie- en tilliftcursussen. ♫ ```
Vacaturenummer:
36.874

Woonvorm La Touche Kampen ZZP opdracht