De Blokkendoos (Lithoijen)

Ontdek de Blokkendoos in Lithoijen: een veilige en stimulerende kinderopvang met gekwalificeerd personeel.

Doe ervaring op als zzp'er of uitzendmedewerker bij de Blokkendoos in Lithoijen via Zorgwerk en krijg gegarandeerd wekelijks betaald.

06/12/2023  
🌟 Kom jij de jonge blokkendoosjes laten stralen bij De Blokkendoos? Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf , BSO , NSO of peuterspeelzaal . Je creëert een veilige, huiselijke sfeer waarin kinderen zich op hun gemak voelen en hun ontwikkeling goed in de gaten houdt. Als pedagogisch medewerker organiseer je activiteiten op het gebied van sport, bewegen, kunst en creativiteit om bij te dragen aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de inventaris van gemeenschappelijke ruimten en verricht je huishoudelijke taken .
Vacaturenummer:
35.975

De Blokkendoos (Lithoijen) Lithoijen Om het even (zzp of detachering)
28/11/2023  
🌟 Word jij onze nieuwe ster in de kinderopvang? 🌟 Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in kinderdagverblijven , buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal . Creëer een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Hou de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten; wees oplettend en alert . Organiseer activiteiten zoals sport, kunst en creativiteit die bijdragen aan de opvoeding en passen bij hun leeftijd . Stimuleer hiermee de ontwikkeling op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. Draag ook zorg voor de inventaris en verricht lichte huishoudelijke taken . Geef ouders een ondersteunende en informatieve rol in de opvang van hun kinderen.
Vacaturenummer:
35.933

De Blokkendoos (Lithoijen) Lithoijen Om het even (zzp of detachering)