Sam & Ko (Raster Kinderopvang BV)

Ontdek Sam & Ko (Raster Kinderopvang BV)!

Sam & Ko is een geliefde kinderopvangorganisatie in Deventer, Overijssel. Ze bieden professionele en kwalitatieve kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Met diverse opvanglocaties en een focus op ontwikkeling en plezier, creëren ze een fijne omgeving voor kinderen om te groeien.

Je kan via Zorgwerk werken als zzp'er of uitzendmedewerker bij Sam & Ko (Raster Kinderopvang BV) en je krijgt altijd wekelijks gegarandeerd betaald. Regel je diensten met de Zorgwerk app!

21/01/2024  
🌟 Maak de dag onvergetelijk! Wees de stralende begeleider van kinderen in hun avontuurlijke wereld. Gratis parkeren beschikbaar. Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag . Werktijden tussen 7:30 - 18:30 . EHBO certificaat verplicht bij deze opdracht. Als pedagogisch medewerker creëer je een huiselijke en veilige sfeer. Houd de ontwikkeling van kinderen goed in de gaten; wees alert en attentief . Overleg bij problemen met collega's , ouders of deskundigen . Ouders kunnen altijd bij jou terecht. Organiseer activiteiten in sport en beweging , kunst en creativiteit . Stimuleer ontwikkeling op sociaal, emotioneel en cognitief vlak. Begeleid kinderen in hun groei en ontwikkeling . Zorg voor inventaris in gemeenschappelijke ruimten, voer lichte huishoudelijke taken uit.
Vacaturenummer:
36.315

Sam & Ko (Raster Kinderopvang BV) Deventer Detacheringsopdracht
21/01/2024  
Ontdek de magie van kinderopvang en groei mee met onze spruitjes! 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal. Gratis parkeergelegenheid beschikbaar op locatie. Werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Werktijden tussen 7:30 - 18:30. EHBO certificaat verplicht. Zorg voor een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Houd ontwikkeling van kinderen en de groep goed in de gaten. Belangrijk om oplettend en alert te zijn. Bij problemen overleg je met collega’s, ouders of deskundigen. Ouders kunnen bij jou terecht met vragen. Organiseer activiteiten op gebied van sport, bewegen, kunst en creativiteit. Draag bij aan opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Begeleid en stimuleer kinderen in sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Zorg voor inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, met lichte huishoudelijke taken.
Vacaturenummer:
36.316

Sam & Ko (Raster Kinderopvang BV) Deventer Detacheringsopdracht