HWW Woonzorg

HWW Woonzorg biedt professionele zorg en ondersteuning aan ouderen, waarbij een huiselijke en respectvolle omgeving centraal staat.

Ieder mens is verschillend, dus ieder mens heeft een andere behoefte. Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) in Den Haag vindt het belangrijk om mensen te helpen bij hun eigen unieke zorgbehoefte.

Zij bieden dan ook verschillende soorten zorg aan, waaronder: thuiszorg, specialistische zorg, zorghotels, revalidatie en wonen met zorg.

Maar ook de culturele behoefte is van belang, want binnen HWW zorg wonen mensen met grote diversiteit aan achtergronden. Kortom, en mooie afwisselende organisatie om te werken!

We zijn er trots op dat HWW al meer dan 15 jaar opdrachtgever is van Zorgwerk. Uit de reviews op het platform blijkt dat onze medewerkers graag bij HWW werken.

Je kan bij HWW Woonzorg werken via Zorgwerk als zzp'er of als uitzendmedewerker, waarbij je altijd wekelijks gegarandeerd betaald krijgt. Regel je planning met de Zorgwerk app!

Multiculturele zorg

HWW zorg hecht eraan dat iedereen de zorg krijgt die bij hem of haar past. Multiculturaliteit is daarin een onderwerp van betekenis. Zo koken zij bijvoorbeeld op alle locaties halal. Ook hebben ze een pandit en een imam in De Schildershoek, die ook in andere locaties worden ingezet.

Op een aantal van de locaties wordt veel aandacht besteed aan de multiculturele feesten. Het Suikerfeest en Divali zijn in de Rivierenbuurt, Paulus Potter en De Schildershoek net zo belangrijk als Kerst, Pasen en Pinksteren.

Zo zijn ze ook huiskamers aan het ontwikkelen die zich specifiek richten op een bepaalde doelgroep. Bijvoorbeeld in Rivierenbuurt en De Schildershoek, waar ’s middags de Chinese televisie aanstaat en Chinese thee wordt geschonken. Ook is er een Chinees sprekende verzorger

De missie en kernwaarden van HWW zorg

HWW zorg heeft als missie dat we onderscheidende zorg willen leveren aan de inwoners van Den Haag. Zorg die cliënten en verwijzers elkaar aanbevelen, die financiers het vertrouwen geeft om meerjarige afspraken over te maken en die medewerkers trots laat zijn op de klantgerichte en professionele dienstverlening waarvan zij zich ambassadeur voelen.

De kernwaarden van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernkwaliteiten: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.

27/02/2024  
Word jij onze stralende zorgkwaliteitsheld bij De Eshoeve? 🌟 Als Kwaliteitsverpleegkundige bij HWW zorg ben je verantwoordelijk voor de zorgkwaliteit in verpleeghuis De Eshoeve. Je controleert cliëntdossiers , observeert of collega’s op de juiste manier methodisch werken, en coacht en bij schoolt collega’s. Daarnaast ondersteun je het team met het zorgdragen voor de cliënten op de afdeling.
Vacaturenummer:
36.738

HWW Woonzorg 's-Gravenhage ZZP opdracht