Pameijer Woont

Pameijer Woont biedt hoogwaardige gehandicaptenzorg in Spijkenisse, Zuid-Holland.

Via Zorgwerk kan je als zzp'er of uitzendmedewerker werken bij Pameijer Woont en ben je verzekerd van wekelijkse gegarandeerde betaling.
31/03/2024  
Wees de stralende ster van het team bij Pameijer Woont Spijkenisse! 🌟 Voor Pameijer Woont Spijkenisse de Groede Hoeve zijn wij op zoek naar een Begeleider niveau 3 die voor 24 uur het team komt versterken. De opdracht is in eerste instantie voor een maand met een mogelijke uitloop naar juni . Het in het bezit hebben van een medicatie module is wel van belang. Het gaat om dag, avond en weekend diensten. Interesse? Reageer dan snel! 🚀
Vacaturenummer:
37.322

Pameijer Woont Spijkenisse Detacheringsopdracht
31/03/2024  
Word jij de missing piece in ons team bij Pameijer Woont Spijkenisse de Groede Hoeve? 🧩 Voor Pameijer Woont Spijkenisse de Groede Hoeve zijn wij op zoek naar een Begeleider niveau 3 die voor 24 uur het team komt versterken. Het in het bezit hebben van een medicatie module is wel van belang. Het gaat om dag, avond en weekend diensten. Interesse? Reageer dan snel! 🌟
Vacaturenummer:
37.322

Pameijer Woont Spijkenisse Detacheringsopdracht
26/03/2024  
Wees de held van Groede Hoeve en word onze nieuwe Begeleider niveau 3! 🌟 Voor Pameijer Woont Spijkenisse de Groede Hoeve zijn wij op zoek naar een Begeleider niveau 3 die voor 24 uur het team komt versterken. De opdracht is in eerste instantie voor een maand met een mogelijke uitloop naar juni. Het in het bezit hebben van een medicatie module is wel van belang. Het gaat om dag, avond en weekend diensten. Interesse? Reageer dan snel!
Vacaturenummer:
37.272

Pameijer Woont Spijkenisse Detacheringsopdracht
26/03/2024  
Word jij de stralende ster van Groede Hoeve? 💫 Voor Pameijer Woont Spijkenisse de Groede Hoeve zijn wij op zoek naar een Begeleider niveau 3 die voor 24 uur het team komt versterken. De opdracht is in eerste instantie voor een maand met een mogelijke uitloop naar juni. Het in het bezit hebben van een medicatie module is wel van belang. Het gaat om dag, avond en weekend diensten. Interesse? Reageer dan snel!
Vacaturenummer:
37.272

Pameijer Woont Spijkenisse Detacheringsopdracht