Laurens Huishoudelijke Ondersteuning

Ontdek Laurens Huishoudelijke Ondersteuning: biedt betrouwbare hulp en een prettig thuis!

Kom o.a. werken bij Laurens, de grootste zorginstelling in Rotterdam. Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van ruim 6.000 betrokken zorgprofessionals van Laurens en van Zorgwerk.

Sinds 1997 werken Laurens en Zorgwerk samen. Schrijf je in bij Zorgwerk en werk o.a. bij Laurens, wanneer het jou uit komt.

Laurens heeft meer dan 30 locaties en biedt thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg zorg in de laatste levensfase.

Volop keuze dus! Je kan werken bij Laurens via Zorgwerk als zzp'er of als uitzendmedewerker en je krijgt altijd wekelijks gegarandeerd betaald. Kies en plan zelf je diensten met de geweldige Zorgwerk app.

Thuiszorg

Laurens biedt thuiszorg via meer dan 90 teams in Rotterdam, Capelle aan Lansingerland, Capelle a/d/ IJssel, Hoogvliet en Barendrecht.
Laurens biedt naast verpleging en persoonlijke verzorging ook diverse andere vormen van specialistische zorg.

Zorg op locatie

Laurens heeft zorglocaties in Rotterdam, Barendrecht en Lansingerland. Op deze locaties biedt Laurens cliënten passende zorg voor verschillende zorgvragen.

31/01/2024  
Wil jij een stralende glimlach toveren op het gezicht van onze bewoners? 😊 In de zorg draait alles om mensenwerk. Elke werkdag heb je nauw contact met hulpbehoevenden . Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom essentieel om oprechte aandacht te hebben voor hen die je ondersteunt. Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken? Dan kunnen jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor iemand die jouw hulp nodig heeft. Als gastvrouw/-heer zorg je voor een vriendelijk onthaal en een warm en prettig thuis voor bewoners in de V&V-huizen van onze opdrachtgevers. Samen met vrijwilligers en collega’s zorg je ervoor dat bewoners en bezoekers niets te kort komen. Je zorgt voor een prettige sfeer in de huiskamers. Daarnaast ondersteun je bij het verzorgen van eten en drinken en het schoon en op orde houden van de huiskamers en etages.
Vacaturenummer:
36.440

Laurens Huishoudelijke Ondersteuning Rotterdam Detacheringsopdracht