Nieuw Unicum

Ontdek de wereld van warme zorg bij Nieuw Unicum!

Nieuw Unicum is een organisatie in Zandvoort, Noord-Holland die gespecialiseerde zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een lichamelijke en/of cognitieve beperking.

Bij Nieuw Unicum kun je als zorgprofessional via Zorgwerk werken als zzp'er of als uitzendmedewerker en je krijgt altijd wekelijks gegarandeerd betaald. Kies en plan zelf je diensten met de handige Zorgwerk app.

07/02/2024  
Zet je glimlach en luisterend oor in voor degenen die het nodig hebben! 😀 Als Verzorgende IG bij Nieuw Unicum ben je flexibel inzetbaar voor ongeveer 28 uur per week. Met aandacht en communicatieve vaardigheden signaleer je gezondheidsproblemen en bespreek je behandelplannen met collega's. De uitvoering van verpleegtechnische handelingen vereist zelfverzekerdheid en oplettendheid. In een V&V of ziekenhuis werk je samen in een leuk team, terwijl je bij de thuiszorg zelfstandig routes aflegt en hulpbehoevenden bezoekt. 🏥🚗
Vacaturenummer:
36.508

Nieuw Unicum Zandvoort ZZP opdracht
07/02/2024  
Zorg jij met passie en professionaliteit voor onze cliënten bij Nieuw Unicum? Laat je hart spreken als Verzorgende IG! 💙 Als Verzorgende IG houd je altijd een vinger aan de pols en signaleer je gezondheidsproblemen. Communicatieve vaardigheden zijn van groot belang om effectief te overleggen over behandelplannen. Voer verpleegtechnische handelingen zelfverzekerd uit en toon alertheid in je werk. In een V&V-of ziekenhuissetting werk je samen in een gezellig team . In de thuiszorg bezoek je zelfstandig cliënten in je eigen regio.
Vacaturenummer:
36.505

Nieuw Unicum Zandvoort ZZP opdracht
07/02/2024  
Word jij onze stralende Verzorgende IG bij Nieuw Unicum? 😊 Als Verzorgende IG houd je constant vinger aan de pols, signaleer je gezondheidsproblemen en communiceer je effectief met andere hulpverleners. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel naast scherpe oplettendheid en alertheid. Je dient bekwaam te zijn in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en zelfverzekerd op te treden met cliënten. In een V&V-instelling of ziekenhuis werk je samen in een team; bij de thuiszorg bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden in jouw regio.
Vacaturenummer:
36.506

Nieuw Unicum Zandvoort ZZP opdracht
07/02/2024  
Wees de stralende ster in de zorg! Sparkles Kom samen met Nieuw Unicum schitteren als flexibele verpleegkundige voor 28 uur per week Als Verzorgende IG houd je voeling met jouw cliënten en signaleer je gezondheidsuitdagingen. Goede communicatie met collega's over behandelplannen en cliëntstatussen is cruciaal. Beheersing van reguliere verpleegtechnische handelingen is vereist, samen met zelfverzekerdheid in jouw interacties. Of je nu in een V&V-instelling werkt of bij thuiszorg , je staat er nooit alleen voor en vormt een team met geweldige collega's. 🌟
Vacaturenummer:
36.507

Nieuw Unicum Zandvoort ZZP opdracht