De Zorgcirkel

Ontdek De Zorgcirkel: expert in hoogwaardige zorg en ondersteuning voor ouderen en mensen met een beperking.

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Alkmaar, Heiloo-Egmond e.o.

De Zorgcirkel is toegewijd aan persoonlijke aandacht, kwaliteit van zorg en een warme woonomgeving. Ze zijn ook erg innovatief in het toepassen van nieuwe technieken. Je kan er via Zorgwerk werken als zzp'er of als uitzendmedewerker en je wordt altijd wekelijks gegarandeerd betaald.

Werken via Zorgwerk bij De Zorgcirkel

De organisatie is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Je werkt er samen met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar.

Zorgwerkers vinden het prettig om diensten bij de Zorgcirkel te werken, want belangrijke waarden van de Zorgcirkel zijn ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid. Met elkaar bundelen ze dat tot samenkracht.

07/02/2024  
Zin in een dynamische uitdaging als helpende medicatie ? Ontdek De Zorgcirkel Purmerend! 🌟 In de zorg draait alles om mensenwerk . Het is essentieel dat je je kan inleven in de situatie van een cliënt . Kun jij goed luisteren en houd je van een gezellig praatje tijdens de verzorgende werkzaamheden? Jouw warmte , oprechte interesse , glimlach en luisterend oor stellen de cliënt op zijn/haar gemak. Of je nu in een verpleeg- en verzorgingshuis , gehandicaptenzorg of ziekenhuis werkt, je komt in een team met leuke collega’s . Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg , dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route in je eigen buurt.
Vacaturenummer:
36.503

De Zorgcirkel Purmerend Om het even (zzp of detachering)
07/02/2024  
🌟 Wil jij een sprankelende Verzorgende 3 IG zijn bij De Zorgcirkel Purmerend? In de zorg draait alles om mensenwerk . Het is belangrijk dat je je kunt inleven in de situatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren en een gezellig praatje maken tijdens de verzorgende werkzaamheden? Jouw warmte , oprechte interesse , glimlach en luisterend oor laten de cliënt zich helemaal op zijn gemak voelen. Werk je in een verpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis, dan ben je onderdeel van een team met leuke collega’s . Kies je voor de thuiszorg, bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route in jouw buurt.
Vacaturenummer:
36.504

De Zorgcirkel Purmerend Om het even (zzp of detachering)