Stichting Humankind

Ontdek kinderopvangorganisatie Stichting Humankind - een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om te groeien en ontwikkelen.

Bij Stichting Humankind kan je als zzp'er of uitzendmedewerker via Zorgwerk werken en ben je verzekerd van wekelijkse betalingen. Geniet van de vrijheid met de geweldige Zorgwerk app.

27/03/2024  
Wees het stralende zonnetje op de babygroep van KDV Zonnepit in Bilthoven! 🌞 Wij zijn op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die de komende tijd beschikbaar is voor KDV Zonnepit in Bilthoven. Het gaat om een opdracht voor op de maandagen , op de babygroep . Ervaring met baby's is een pré . De opdracht loopt tot aan de zomervakantie .
Vacaturenummer:
37.292

Stichting Humankind Bilthoven Detacheringsopdracht
21/02/2024  
🌟 Word een creatieve en zorgzame gids voor de toekomst! 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, BSO, NSO of peuterspeelzaal. Ma, di, do (evt ook vrijdag in overleg). 14:15 tot 18:30 op ma, di, do en vrijdag 11:45 tot 18:00. Gratis parkeren en goed bereikbaar met OV bij het station. Doelgroep: 7 - 12 jaar. Mogelijkheid op verlenging. EHBO / BHV is een pré. Als pedagogisch medewerker creëer je een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten. Bij problemen overleg je met collega’s, ouders of deskundigen en sta je ouders te woord. Organiseer activiteiten als sport, bewegen, kunst en creativiteit die bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen . Stimuleer hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling op een leeftijdsgebonden manier. Verantwoordelijk voor inventaris van ruimten en lichte huishoudelijke taken.
Vacaturenummer:
36.685

Stichting Humankind Bilthoven Detacheringsopdracht
21/02/2024  
🌟 Word de stralende ster voor onze kleintjes! 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, BSO , NSO of peuterspeelzaal . Ma, di, do (evt ook vrijdag in overleg). 14:15 tot 18:30 op ma, di, do en vrijdag 11:45 tot 18:00. Gratis parkeren. Goed bereikbaar met OV, naast station. Doelgroep: 7 - 12 jaar. Mogelijkheid op verlenging. EHBO / BHV is een pré. Zorg voor een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Hou ontwikkeling van kinderen goed in de gaten en wees alert. Overleg bij problemen met collega’s, ouders of deskundigen. Sta open voor vragen van ouders. Organiseer activiteiten op het gebied van sport, bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten dragen bij aan de opvoeding en passen bij de leeftijd van de kinderen . Begeleid en stimuleer kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Draag ook zorg voor de inventaris en gemeenschappelijke ruimten, waarbij je lichte...
Vacaturenummer:
36.685

Stichting Humankind Bilthoven Detacheringsopdracht