Norlandia Kinderopvang

Ontdek werken bij Norlandia Kinderopvang: een warme omgeving voor kinderen!

Norlandia Kinderopvang biedt een stimulerende en veilige omgeving voor kinderen om te spelen en te ontwikkelen. Door de Noorse roots geloven ze in de kracht van buiten. Kinderen van 0 tot 12 jaar ontdekken zo zélf de wereld en ontwikkelen spelenderwijs hun creativiteit, kennis en kritisch denkvermogen.

Via Zorgwerk kun je flexibel werken als zzp'er of uitzendmedewerker op de locaties van Norlandia en krijg je gegarandeerd wekelijks je geld.

10/01/2024  
Stap binnen in een wereld vol spel en plezier als pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 🌟 Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf , buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal . Werkdagen zijn op maandag 8.30-18.30, woensdag 7.30-17.30, vrijdag 8.30-18.30. Ruime gratis parkeergelegenheid bij school. EHBO/BHV is wenselijk, een collega met certificaten is altijd aanwezig. Jij creëert een veilige, huiselijke sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Organiseer activiteiten in sport, beweging, kunst en creativiteit die bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Zorg voor de inventaris en verricht lichte huishoudelijke taken in gemeenschappelijke en groepsruimten.
Vacaturenummer:
36.184

Norlandia Kinderopvang Someren Om het even (zzp of detachering)