Kind & Co Ludens

Ontdek de professionele kinderopvangorganisatie Kind & Co Ludens!

Kind & Co Ludens biedt veilige opvang voor kinderen van 0-12 jaar, met focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze streven naar een optimaal ontwikkelingsklimaat en een thuisgevoel voor de kinderen. Werk als zzp'er of uitzendmedewerker bij Kind & Co Ludens via Zorgwerk en geniet van wekelijks gegarandeerd betaald worden.

17/03/2024  
Word jij de stralende ster op dinsdagmiddag bij kinderdagverblijf Kleine Woerd? 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal. Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alert te zijn. Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht. Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd. Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Ook draag je zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en...
Vacaturenummer:
37.160

Kind & Co Ludens Woerden Om het even (zzp of detachering)
17/03/2024  
Word jij de stralende ster op dinsdagmiddag bij kinderdagverblijf Kleine Woerd? 🌟 Als KDV/BSO Pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Kleine Woerd ondersteun je de babygroep op dinsdag van 14:00-17:00 (vanaf 13:00 indien gewenst) en beschik je over een baby EHBO-certificaat. Je begeleidt groepen kinderen in de kinderopvang, BSO, NSO of peuterspeelzaal en creëert een huiselijke sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen. Als pedagogisch medewerker monitor je de ontwikkeling van de kinderen en grijp je indien nodig in, waarbij overleg met collega's, ouders of deskundigen van belang is. Ook sta je ouders bij met vragen. Je organiseert diverse activiteiten gericht op sport, beweging, kunst en creativiteit om bij te dragen aan de opvoeding van de kinderen en hun ontwikkeling. 🎨 Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van gemeenschappelijke ruimten en voer je lichte huishoudelijke taken uit om de omgeving optimaal te onderhouden.
Vacaturenummer:
37.160

Kind & Co Ludens Woerden Om het even (zzp of detachering)
17/03/2024  
Wil jij jouw passie voor kinderen tot leven brengen bij kinderdagverblijf Kleine Woerd? 🌈 Als KDV/BSO Pedagogisch medewerker op de dinsdagmiddag van 14:00-17:00 (vanaf 13:00 indien gewenst) in de babygroep, is een baby EHBO-certificaat essentieel. Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in kinderdagverblijven, BSO's, NSO's of peuterspeelzalen. Creëer een veilige en huiselijke sfeer waarin kinderen zich geborgen voelen. Hou de ontwikkeling goed in de gaten en reageer attent bij problemen, waarbij overleg cruciaal is. Ouders vertrouwen op jouw expertise en toegankelijkheid. Organiseer stimulerende activiteiten op gebied van sport, beweging, kunst en creativiteit. Deze dragen bij aan de sociale, emotionele en cognitieve groei van kinderen. 🎨 Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer en lichte huishoudelijke taken om de omgeving optimaal te houden.
Vacaturenummer:
37.160

Kind & Co Ludens Woerden Om het even (zzp of detachering)
03/03/2024  
Kom in actie en inspireer de toekomst van onze kleintjes als pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 🌟 Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf , BSO , NSO of peuterspeelzaal . Werk in ieder geval ma/di/do van 14.30 tot 18.30 bij de BSO en hele dagen in vakanties. We zoeken meerdere kandidaten. EHBO en BHV in bezit of bereid om deze te behalen. Zorg voor een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Houd de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten. Bij problemen overleg je met collega’s, ouders of een deskundige. Ouders kunnen bij jou terecht met vragen. Organiseer activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit die bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Begeleid en stimuleer kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling . Draag zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je tevens lichte huishoudelijke taken verricht.
Vacaturenummer:
36.791

Kind & Co Ludens Weesp Om het even (zzp of detachering)
27/02/2024  
🌟 Word jij de creatieve energie in ons Engels-Nederlands talige kinderdagverblijf? Let's play, learn, and grow together! 🚀 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf , buitenschoolse opvang (BSO) , naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal . Engels en Nederlandssprekend zijn een pré voor deze rol. Kom op 11 of 12 maart naar het kennismakingsgesprek op KDV Woudrijk . Als pedagogisch medewerker creëer je een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen en ben je oplettend en alert op hun ontwikkeling . Bij zorgen overleg je met collega’s , ouders , of deskundigen . Organiseer activiteiten in sport , bewegen , kunst , en creativiteit die passen bij de leeftijd en bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling in sociaal , emotioneel , en cognitief opzicht.🎨 Zorg ook voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten en verricht lichte huishoudelijke taken...
Vacaturenummer:
36.737

Kind & Co Ludens Utrecht Om het even (zzp of detachering)
27/02/2024  
Wees de held van de kinderen en de koning(in) van de kinderopvang met deze uitdagende functie! 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, BSO , NSO of peuterspeelzaal. Ma/di/do 13.30-18.30, vakanties hele dagen en op studiedagen. EHBO / BHV is een pré. 3F is verplicht vanaf 1 januari 2025. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer , waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alert te zijn. Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben, kunnen ze bij jou terecht. Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen , kunst en creativiteit . Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun...
Vacaturenummer:
36.735

Kind & Co Ludens Bunnik Om het even (zzp of detachering)
24/02/2024  
🌟Wil jij als pedagogisch medewerker in de kinderopvang de kinderen laten stralen en spelen? Als pedagogisch medewerker werk je in een kinderdagverblijf, BSO , NSO of peuterspeelzaal en zorg je voor een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig voelen. Je bent een sportief persoon die graag met de kinderen de gymzaal induikt en actief met hen beweegt. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend in de gaten en organiseert passende activiteiten op het gebied van sport en creativiteit . Naast het stimuleren van de social , emotionele en cognitieve ontwikkeling , draag je zorg voor de inventaris en voer je lichte huishoudelijke taken uit om de gemeenschappelijke ruimten op orde te houden.
Vacaturenummer:
36.702

Kind & Co Ludens Utrecht Om het even (zzp of detachering)
21/02/2024  
🌟 Word jij onze stralende ster als pedagogisch medewerker bij BSO Pirapeleon? Als pedagogisch medewerker op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 creëer je een veilige en huiselijke sfeer waar kinderen zich thuis voelen. Je stimuleert de ontwikkeling van de kinderen met activiteiten op gebied van sport, creativiteit en meer. Met zorg en aandacht houd je de ontwikkeling van de kinderen in de gaten en ben je een vertrouwenspersoon voor ouders. Kom werken in de gezellige omgeving van Austerlitz en draag bij aan de groei van de toekomstige generatie . Laat jouw passie voor kinderen stralen bij BSO Pirapeleon!
Vacaturenummer:
36.681

Kind & Co Ludens Austerlitz Om het even (zzp of detachering)
10/02/2024  
🌟 Word de creatieve en zorgzame ster in de kinderopvang als pedagogisch medewerker! Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, BSO, NSO of peuterspeelzaal. Start- en einddatum in overleg met de locatiemanager. BSO-diensten op maandagen en vrijdagen tussen 14:00 - 18:00 / 18:30, evt. TSO en vakanties beschikbaar, 22.85 uur per week. BHV en EHBO verplicht. Creëer een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig voelen. Houd de ontwikkeling scherp in de gaten en overleg bij problemen met collega's, ouders of experts. Organiseer activiteiten zoals sport, kunst en creativiteit die bijdragen aan het welzijn en ontwikkeling van de kinderen. Stimuleer hun groei op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. Verantwoordelijk voor het beheer van gemeenschappelijke ruimten en inventaris, inclusief lichte huishoudelijke taken .
Vacaturenummer:
36.522

Kind & Co Ludens Abcoude Om het even (zzp of detachering)
10/02/2024  
~~ Ontdek jouw talenten als pedagogisch wonder bij ons! 🌟 ~~ Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, BSO , NSO of peuterspeelzaal . Werk 3 middagen van 14-18u (ma-di-do), 22.85 uur per week. Start- en einddatum in overleg. EHBO en BHV verplicht, gratis parkeren. Opdracht min. 6 maanden. Creëer een huiselijke sfeer waarin kinderen zich veilig voelen. Hou ontwikkeling van kinderen en groep goed in de gaten, wees oplettend en alert. Bij problemen overleg met collega's, ouders of een deskundige. Organiseer activiteiten op het gebied van sport, beweging, kunst en creativiteit die bijdragen aan de opvoeding en passen bij de leeftijd van de kinderen. Stimuleer zo hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Draag zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.
Vacaturenummer:
36.523

Kind & Co Ludens Abcoude Om het even (zzp of detachering)
06/02/2024  
Maak van elke dag een avontuur met de vrolijke bende bij BSO Oud Zandbergen! 🌟 Ma, di en donderdag 14:15 - 18:30. Start op korte termijn, uiterlijk 1 april voor minimaal een half jaar - een jaar. In de vakanties langere diensten (9 u/dag). BHVvereist. Gratis parkeergelegenheid beschikbaar. BSO Oud Zandbergen, gevestigd in school Oud Zandbergen, biedt een mooie omgeving met uitdagende buitenruimte. Prachtig bos naast de deur en bushalte voor de deur. Zorg voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Alert zijn op ontwikkeling en groepsdynamiek. Problemen bespreken met collega's, ouders of een deskundige. Organiseer activiteiten op gebied van sport , kunst en creativiteit . Bevorder opvoeding en ontwikkeling van kinderen, passend bij hun leeftijd. Verantwoordelijk voor inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, met lichte huishoudelijke taken.
Vacaturenummer:
36.495

Kind & Co Ludens Huis ter Heide Om het even (zzp of detachering)
04/02/2024  
🌟 Begeleid kinderen naar avonturen in de kinderopvang! 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal. Ma, di en donderdag tussen 13.30-18.30 uur. Kinder EHBO is gewenst bij deze opdracht. In de vakanties zullen de diensten 3 of 4 hele dagen zijn. Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer , waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alert te zijn. Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht. Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen , kunst en creativiteit . Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd . Op deze manier begeleid en...
Vacaturenummer:
36.474

Kind & Co Ludens Maarssen Om het even (zzp of detachering)
04/02/2024  
Laat je passie voor kinderen stralen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 🌟 Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf , BSO , NSO of peuterspeelzaal . Je creëert een huiselijke sfeer , waarin kinderen zich veilig voelen. Het is belangrijk om oplettend en alert te zijn voor de ontwikkeling van de kinderen en de groep . Bij problemen overleg je met je collega’s , de ouders of een deskundige . Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen , kunst en creativiteit . Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd . Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale , emotionele en cognitieve ontwikkeling . Ook draag je zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.
Vacaturenummer:
36.473

Kind & Co Ludens Maarssen Om het even (zzp of detachering)
04/02/2024  
Laat je passie voor kinderen stralen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 🌟 Als pedagogisch medewerker begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, BSO , NSO of peuterspeelzaal. Je creëert een huiselijke sfeer , waarin kinderen zich veilig voelen. Het is belangrijk om oplettend en alert te zijn voor de ontwikkeling van de kinderen en de groep . Bij problemen overleg je met je collega’s , de ouders of een deskundige . Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen , kunst en creativiteit . Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd . Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale , emotionele en cognitieve ontwikkeling . Ook draag je zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.
Vacaturenummer:
36.473

Kind & Co Ludens Maarssen ZZP opdracht
24/01/2024  
Pedagogisch talent gezocht bij Sportkracht! 🌟 Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang bij Sportkracht begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf , BSO , NSO of peuterspeelzaal . Gewenste tijden: Ma, Di, Do 13.45-17.30 uur (evt. tot 18.00 uur). Gratis parkeren, bereikbaar met OV (OV-fiets optie). Zorg voor een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig voelen en stimuleer hun ontwikkeling . Oplettendheid is key! Bij problemen overleg je met collega’s, ouders of deskundigen. Organiseer activiteiten in sport, beweging, kunst en creativiteit om bij te dragen aan de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Verantwoordelijk voor de inventaris en lichte huishoudelijke taken in gemeenschappelijke ruimten.
Vacaturenummer:
36.359

Kind & Co Ludens Woerden Om het even (zzp of detachering)