Cordaan
  • Amsterdam, Nederland

Cordaan: Toonaangevende zorgpartner in Amsterdam


Cordaan biedt hoogwaardige zorg en ondersteuning in Amsterdam.
Je kan via Zorgwerk werken als zzp'er of als uitzendmedewerker en je krijgt via Zorgwerk altijd wekelijks gegarandeerd betaald.

11/03/2024  
🌟 Word jij onze nieuwe zorgtopper op de afdeling Saffier? Kom deel uitmaken van ons team als Verzorgende 3 IG! 🌟 Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleer je nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen. Daarnaast is het belangrijk dat je duidelijk kunt communiceren met andere hulpverleners over de status en het behandelplan van een cliënt. Naast je scherpe oplettendheid en alertheid, zijn goede communicatieve vaardigheden dus van groot belang. Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het is daarbij essentieel dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt. Wanneer je aan de slag gaat in een V&V- of ziekenhuis, kom je te werken in een team met leuke collega’s. Kies je daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een...
Vacaturenummer:
36.982

Cordaan Diemen Om het even (zzp of detachering)
11/03/2024  
Wees de ster van afdeling Saffier en schitter als Verzorgende 3 IG! ⭐ Voor deze opdracht is de afdeling Saffier (somatiek) op zoek naar een Verzorgende 3 IG die 20 tot 24 uur per week beschikbaar is voor dag- en voornamelijk avonddiensten . Je zal samen met 1 andere collega , meestal een helpende of helpende + , op de afdeling staan. Er wordt dus wel zelfstandigheid van je verwacht. Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleer je nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen . Daarnaast is het belangrijk dat je duidelijk kunt communiceren met andere hulpverleners over de status en het behandelplan van een cliënt. Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het is daarbij essentieel dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt. Wanneer je aan de slag gaat in een V&V- of...
Vacaturenummer:
36.982

Cordaan Diemen Om het even (zzp of detachering)
11/03/2024  
Schitter als Verzorgende 3 IG op de afdeling Saffier en maak een verschil in hun leven! ✨ Als Verzorgende IG houd je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleer je nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen . Het is belangrijk dat je duidelijk kunt communiceren met andere hulpverleners over de status en het behandelplan van een cliënt. Naast je scherpe oplettendheid en alertheid , zijn goede communicatieve vaardigheden van groot belang. Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Essentieel is dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt. Of je nou in een V&V- of ziekenhuis werkt, je komt te werken in een team met leuke collega’s . Kies je voor diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.
Vacaturenummer:
36.982

Cordaan Diemen Om het even (zzp of detachering)
21/01/2024  
🌟 Wil jij van betekenis zijn op De Werf als ervaren begeleider MBO niveau 4? De Werf werkt met een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie en biedt een betekenisvolle daginvulling volgens de Triple C methodiek aan de bewoners . Zij zoeken iemand met veel ervaring in verstandelijke beperkingen , intensieve persoonlijke begeleiding , omgang met agressie , autisme , ADL-vaardigheden . Ook is ervaring met Triple C en epilepsie gewenst, naast BHV- en medicatiecertificering . Minimaal 5 jaar ervaring vereist. Sta jij sterk in je schoenen en zoek je een uitdaging ? Reageer snel!
Vacaturenummer:
36.312

Cordaan Amsterdam Om het even (zzp of detachering)